Opslagtank

Een goede opslagtank voor allerlei middelen is te vinden op tankonline.nl. Wij zijn leverancier voor verschillende soorten roestvrijstalen tanks. Deze zijn geschikt voor het opslaan van diverse materialen en worden verkocht in meerdere formaten. In ons assortiment zitten tanks met en zonder certificeringen. Met Tankonline heeft u te maken met een ervaren en deskundige tankbouwer. Niet alleen zijn wij leverancier, maar wij houden ons ook bezig met het ontwerpen en vernieuwen van verscheidene tankinstallaties. Hierdoor zijn wij ideaal als producent van uw opslagtank. Door onze veelzijdigheid mist er niets aan uw opslagtank en zijn al uw wensen en eisen erin verwerkt. Bij ons kan u terecht als u een of meer van de volgende tanks nodig heeft:

 • bier tank
 • olietank
 • watertank
 • zuiveltank
 • ethanol & alcohol tank

Een opslagtank voor bier, olie en water is geschikt voor zowel de opslag als de verwerking van het materiaal. De opslagtank voor zuivel en ethanol en alcohol kan alleen gebruikt worden voor de opslag van de middelen. Waar u het ook voor nodig heeft, ze zijn geschikt voor allerlei soorten omgevingen. Het is mogelijk bij Tankonline aan de hand van standaardgegevens de opslagtank samen te stellen. Hierdoor kunnen onze klanten de gepaste tank aanvragen voor hun bedrijf. Elke opslagtank is bij ons een van hoge kwaliteit. Dit dankzij onze vakkundige aandacht voor alle producten die wij ontwerpen en leveren. Ze zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs en u ontvangt altijd maatwerk voor uw geld. Tankonline levert RVS tanks met de bijbehorende certificeringen als KIWA, Lloyds en TUV. Maar we hebben ze ook zonder een dergelijke certificaat beschikbaar. Tankonline streeft naar een uitmuntende combinatie van ontwerp, innovatie en productie. Door dit totaalpakket ontbreekt er niets aan uw opslagtank. Stel uw tank samen of vraag een offerte aan via onze website tankonline.nl.

Een opslagtank voor elk product

Bij het samenstellen van een opslagtank kan u de volgende opties en mogelijkheden aan ons doorgeven:

 • diameter
 • hoogte
 • onderstel: wij hebben hier verschillende modellen van waaronder buisvormige poten, verstelbare poten, buisvormige poten met wielen en U-vormige poten. Verder kan u ook het aantal poten dat u nodig heeft aangeven.
 • horizontale/verticale positie: dit betreft de positie van de tank zelf.
 • type boven- en onderkant: u kan kiezen uit de vormen kegel, vlak, open, gradenhoek, klöpper en korbbogen.
 • accessoires

 

Via het online formulier kan u alle gegevens en eigenschappen invullen die u wenst voor uw opslagtank. Hierin kan u ook aanvullende informatie vermelden die u niet met de keuzeopties aangegeven kunnen worden. In principe kan u veel opties doorgeven. Mocht u in bezit zijn van specificaties dan kan u deze ook per e-mail versturen naar Tankonline.nl. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een offerte op. Daarin staat een prijsopgaven van de specifieke tank die u heeft aangevraagd. Indien u voor het eerst te maken heeft met dergelijk bestelling. Dan kan het zijn dat bepaalde termen u nog weinig zeggen. In dit geval hebben wij een pagina met diverse voorbeelden van tanks die wij leveren. Op deze pagina staan afbeeldingen en de bijbehorende beschreven eigenschappen zoals de inhoud en de vormen die verwerkt zijn. Tevens staan ook de prijzen erbij vermeld. Zo krijgt u een beeld van de type opslagtanks en de prijzen die wij ervoor vragen. De voorbeelden op onze site hebben voornamelijk een conische top. De een heeft een vlakke bodem, de andere weer een conische bodem. Ook is te zien hoe de poten bevestigd zijn en weke mogelijkheden er bestaan voor aansluitingen en uitgangsmateriaal. De afbeeldingen zijn de tekeningen van de betreffende tanks. Bij de ‘Opgeleverde projecten’ staan foto’s van de werkelijke gemaakte tanks die Tankonline.eu produceert voor diverse klanten.

Bestel bij tankonline

Op tankonline.nl kan u teruglezen hoe wij te werk gaan. Allereerst kan u een offerte aanvragen door de gewenste eigenschappen aan ons door te geven en de bedrijfsgegevens. Dit is meteen een samenstelling van de opslagtank die u nodig heeft. Het is daarom belangrijk dat het voor u al duidelijk waar het voor bedoelt is. Zoals u eerder kon lezen zijn de ene types geschikt voor opslag en verwerking en anderen enkel voor alleen de opslag. Dit is ook voor ons belangrijk om te weten. Zodra wij uw wensen hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met ons ontwerp en productieproces. Deze bestaat uit de volgende stappen:

 

 • offerte aanvraag
 • orderbevestiging: deze ontvangt u binnen 1 werkdag na het akkoord op de offerte
 • engineering: de opslagtank wordt ontworpen. Indien deze gereed is, ontvangt u de 3D tekening en specificatieblad voor uw akkoord
 • productie: deze vindt pas plaats na uw goedkeuring
 • afname & Transport: onze klanten mogen zelf de tank ophalen of laten afleveren
 • plaatsing: ook de uiteindelijke plaatsing kan door Tankonline gedaan worden. Wij sturen een hoofdmonteur naar de betreffende locatie om de opslagtank goed te monteren

 

Indien u bijzondere wensen heeft voor de afname, transport en de plaatsing dan kunnen hier ander soort kosten mee gepaard gaan. U betaalt misschien extra, maar het zijn nog steeds scherpe prijzen. Tankonline streeft ernaar de beste kwaliteit te leveren. Indien blijkt dat uw wensen niet binnen onze productiemogelijkheden valt, dan zullen wij dit met u bespreken en u hierin voorzien van de beste adviezen. Voor een opslagtank van hoge kwaliteit bent u goed bij Tankonline. Maak gebruik van onze kwaliteit, flexibiliteit en innovatieve werkwijze en vraag een offerte aan via onze website.

Categorieën: Zakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *