Crowdfunding om uw onderneming te financieren

Zoekt u investeerders of geldnemers in de vastgoedsector, dan is een zakelijke crowdfunding wellicht de oplossing. Dit alternatieve model voor financiering is in opkomst en kent in Nederland steeds meer voorzieningen. In dit artikel leest u meer over zakelijke crowdfunding om uw onderneming in vastgoed te financieren.

Waarom is zakelijke crowdfunding populair in Nederland?

Crowdfunding heeft in Nederland in de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen in verschillende sectoren. Voor veel ondernemers is het een goede manier gebleken om financiering te vergaren voor hun bedrijf. Banken zien er immers niet altijd heil in om te investeren in nieuwe of kleinere ondernemingen, wat zij vanwege hun beleid vaak als risico zien. Zakelijke crowdfunding platforms zijn daarom inmiddels een populair alternatief geworden voor juist deze bedrijven. Ze zijn toegankelijk, transparant en doen qua deskundigheid en service weinig onder voor de traditionele banken.

Zakelijk investeren of aanbieden in vastgoed

Via een crowdfunding platform in vastgoed kunt u zowel geld investeren als onroerend goed aanbieden. Deze platforms brengen vraag en aanbod bij elkaar en treden op als intermediair tussen investeerder en geldnemer. Daarbij kunt u rekenen op professionele begeleiding en bovendien een veilige werkwijze, conform die van de grotere Nederlandse banken. Zakelijk investeren of financiering aanvragen binnen de vastgoedsector is daarmee geheel toegankelijk geworden.

De voordelen van een Nederlands crowdfunding platform

Wilt u gebruikmaken van een crowdfunding platform in Nederland, voor bijvoorbeeld een investering in commercieel vastgoed? Tot voor kort waren de mogelijkheden in Nederland hiervoor nog beperkt. Maar gelukkig heeft de ontwikkeling binnen de vastgoedsector niet stilgestaan en heeft u nu ook hier diverse mogelijkheden voor alternatieve financiering. Een Nederlands crowdfunding platform kan u onder meer de volgende voordelen bieden:

  • Grote deskundigheid en kennis in de werking van de Nederlandse financiële markt.
  • Beveiliging en risico afdichtingen naar de werkwijze van de Nederlandse grote banken.
  • Een alternatief voor traditionele financiering door banken.
  • Onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.
  • Begeleiding en coaching door ervaren professionals.

Zakelijke crowdfunding platforms in Nederland voor vastgoed

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van zakelijke crowdfunding? En bent u op zoek naar een deskundige en veilige omgeving waarin u kunt investeren of financiering vinden in vastgoed?
Sluit u dan aan bij een zakelijk crowdfunding platform in Nederland. Op deze manier kunt u efficiënt en veilig aan de slag met uw investering of financiering aanvragen voor uw pand. Middels zakelijke crowdfunding worden uw activiteiten in commercieel vastgoed volledig ondersteund.

Heeft u zelf al positieve ervaringen met crowdfunding platforms? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Categorieën: Zakelijk