financieel bedrijfsadvies

Hoe is het met uw inzicht in financiën? Wil jij je bedrijf naar het volgende level brengen maar weet je niet hoe je de financiering aan moet pakken? Dan hebben wij wat tips voor u.

Zorgen voor een goede liquiditeitsbegroting

Door een goede liquiditeitsbegroting zorg je ervoor dat u goed inzicht in uw financiën houd. Weet je wanneer je rekeningen betalen moet, btw moet afdragen en wanneer en waar je het beste kunt investeren? En natuurlijk ook wanneer je klanten betaald hebben? Houd hierom de liquiditeitsbegroting nauwlettend in de gaten, dan weet je altijd hou je er financieel voor staat.

Verbeter je cashflow

onderzoek hoe je de in- en uitstroom van liquide middelen binnen je bedrijf kunt verbeteren. Een financieel plan, debiteuren beheer en een juiste balans tussen u privé en zakelijke financiën, helpen om alles goed op orde te hebben.

kijk kritisch naar je verdien model

Hoe verdien jij je geld? Er bestaan meer dan 50 verdienmodellen, waarvan de verkoop van goederen en uurtje-factuurtje waarschijnlijk de bekendste zijn. Maar alles om ons heen groeit continu. Iets dat gisteren een verdien model was is dit morgen misschien niet meer. een actueel verdien model maakt een bedrijf klaar voor de toekomst.