Het nut van lichtreclame op maat

Heeft u het idee dat uw bedrijf te weinig zichtbaar is op straat? Dan zijn er vele soorten manieren van reclame maken mogelijk om uw bedrijf en uw producten te tonen, zodat de toevallige voorbijganger ook weet wie u bent of wat u te koop heeft. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van bedrukte spandoeken, stickers en plaatmaterialen, zoals reclameborden. Ook veel gebruikt en toegepast, is lichtreclame. Daarover leest u hieronder meer.

Herkenbaar zijn met lichtreclame

Wie aan de buitenkant van zijn of haar bedrijf wil laten zien wie hij of zij is en wat het bedrijf doet, kan met lichtreclame veel bereiken. In dat geval adviseren wij al snel om lichtreclame toe te passen. Met lichtbakken of verlichte letters kan iedereen onmiddellijk zien waar uw winkel of kantoor gevestigd is; dag en nacht! Lichtreclame zorgt onder alle omstandigheden voor meer oogcontact en beleving onder het publiek. Lichtreclame wordt over het algemeen het meeste toegepast aan de gevel van een pand. Maar lichtbakken kunt u bijvoorbeeld ook plaatsen in uw pand zelf.

Lichtreclame op maat laten maken

Lichtreclame kunt u het beste op maat laten maken. Dan weet u zeker dat de reclame-uiting die u wilt toepassen ook echt goed past op uw gevel. En dat iedereen uw lichtreclame ook onder ogen krijgt. Lichtreclame op maat laten maken kan uiteraard bij ieder gerenommeerd reclamebedrijf of -drukkerij. Zij beschikken meestal over de juiste materialen, zoals frees-, snij- en buigmachines waarmee ze de letters en lichtbakken voor u kunnen vormgeven en monteren.

Meer weten over lichtreclame?

Als u lichtreclame laat maken, wilt u uiteraard dat die helemaal aan uw wensen voldoet. Een print- of reclamebedrijf gaat dan vooraf met u om tafel om alle verschillende ideeën te bespreken. Zij denken met u mee en geven u altijd een advies op maat. Na uw akkoord gaan zij aan de slag om uw lichtreclame te ontwerpen. En als u dat akkoord geeft, gaan zij aan de slag met de daadwerkelijke productie van uw lichtreclame. Ook kunnen zij de montage van de lichtreclame aan uw gevel verzorgen.

Meer weten? Neem contact op met een bedrijf in lichtreclame of stel uw vragen gerust aan ons via het contactformulier.

Categorieën: Reclame