Een fijn thuis kantoor.

Rustige plek in huis

Of je wek of geen aparte kamer hebt als thuis kantoor is niet het belangrijkste. Het kan allebei goed werken, als het maar lekker rustig is. Het is natuurlijk wel handig om een plek met een saai uitzicht te kiezen, en je bureau gericht op de muur zetten kan ook helpen.

Comfortabele stoel en stevig bureau

Waarschijnlijk ben je op kantoor gewend aan een lekkere bureau stoel en misschien een verstelbaar bureau. En moet je het thuis met minder doen. Belangrijk is dat je een stoel uit kiest waar je een goede werkhouding in hebt. Probeer de opties die je hebt gewoon uit. Een grootte eettafel is een goede optie als stevig bureau

Scheiding tussen privé en werk

Tijdens het thuis werken kan je natuurlijk sneller afgeleid worden. Vaak door privé zaken. Probeer daarom een duidelijke scheiding tussen werk en privé te houden. Ga niet in de buurt van de tv zitten of andere afleiding en geef huisgenoten duidelijk aan niet te storen.

structuur en overzicht

Zorg er voor dat je werk omgeving er netjes uit ziet. Laat geen rommel slingeren en probeer structuur te creëren. Geef spullen een vaste plek en behoud het overzicht. Veel succes in je thuis kantoor.