Verschillende soorten vloerdecoratie

Kan de vloer in uw pand of woning wel een make-over gebruiken? En wilt u graag een bijzondere vloer met een natuurlijke uitstraling creëren? Dan is pebbles, mozaïek of wall cladding wat voor u! Deze vloerdecoratie staat prachtig in vrijwel iedere woning en maakt van iedere ruimte een unieke plek. Wilt u meer te weten komen over deze verschillende soorten vloerdecoratie? Lees dan dit blog. Voor advies of inspiratie op het gebied natuurlijke vloer- en wanddecoratie kunt u uiteraard ook langsgaan bij een specialist bij u in de buurt.

Mozaïek

Mozaïek is een kunstvorm waarbij een afbeelding of vorm wordt vervaardigd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes. Deze steentjes worden in de muur of vloer gemetseld. Gaat u liever voor een natuurlijke look zonder te veel opvallende kleuren? Dan kunt u een mozaïek laten realiseren van steen of hout die zijn natuurlijke kleur en vorm heeft behouden. Het geheel zorgt voor een uniek en natuurlijk resultaat op uw vloer.

Pebbles

Pebbles zijn kleine of grotere kiezelstenen die een bijzondere gladde vorm hebben. Door hun gladde afwerking kunnen ze ook heel goed worden gebruikt als vloerdecoratie in uw badkamer, wc of keuken. Pebbles zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten.

Wall cladding

Wall cladding is de laatste soort vloerdecoratie die wij behandelen. Net als pebbles en mozaïek is wall cladding opgebouwd uit stenen of hout stukken in verschillende vormen en maten. Ieder stukje hout of steen is uniek en wordt samengebracht op een zogenaamde strip. De hout- en steenstrips kunnen eenvoudig wordt aangebracht op de vloer en zorgen voor een prachtig natuurlijk resultaat.

Bezoek een specialist in de buurt

Wij hopen dat wij u voldoende hebben geïnformeerd over de verschillende soorten natuurlijke vloerdecoratie. Heeft u nog vragen? Of heeft u behoefte aan inspiratie? Wilt u misschien direct de gewenste vloerdecoratie aanschaffen? Dan bezoekt u het dichtstbijzijnde tegelbedrijf, bouwcenter of badkamerspecialist. Zij helpen u hier graag met het uitkiezen van de vloerdecoratie die helemaal aansluit bij uw wensen en interieur.

Categorieën: Interieur