Waterontharder

Ik kan iedereen van harte de waterontharder van Aquacomfort aanraden. Ik had nogal last van kalkaanslag bij mij thuis, maar nadat ik de waterontharder van had gebruikt, heb ik daar voorlopig geen last meer van. Heerlijk! Ik merkte dat ik last had van kalkaanslag doordat eerst mijn vaatwasser en daarna mijn wasmachine het steeds slechter begon te doen. De vaat werd bijvoorbeeld nooit helemaal schoon. De glazen waren wit en dof, aan de pannen zaten vaak nog vieze etensresten. Maar nu ik de waterontharder heb toegepast, heb ik weer een blinkend schone vaat. Ik hoef voorlopig niet zelf meer af te wassen!

Voordelige waterontharder

Die waterontharder van Aquacomfort was niet duur trouwens. Bovendien spaar je op de lange termijn veel geld uit, heb ik begrepen. Je wasmachine en vaatwasmachine, maar ook al je andere apparaten die water gebruiken zoals de boiler en de koffiemachine, gaan zonder al die rottige kalk een stuk langer mee. Je hoeft dus minder snel nieuwe spullen te kopen. Daarnaast heb je een stuk minder schoonmaakmiddelen nodig om ze schoon te houden en hoef je niet langer je toevlucht te zoeken tot van dat agressieve (en dus dure) spul. Tot slot is de ontharder onderhoudsarm. Je steekt je niet onnodig in de kosten voor zout, stroom en dergelijke.

Gegarandeerd 100% kalkvrij

De waterontharder van Aquacomfort maakt je leidingwater gegarandeerd voor de volle 100 procent kalkvrij. En dat op een uiterst milieuvriendelijke manier – daar hoef je je dus ook niet schuldig over te voelen. De waterontharder van Aquacomfort is ook nog eens ISO-gecertificeerd. Nog een laatste voordeel: bij Aquacomfort wordt je uitermate vriendelijk geholpen. Zeldzaam vriendelijk, zou ik zelfs willen zeggen. Dus als je last hebt van kalkaanslag zou ik ze vandaag nog bellen!

Categorie├źn: Huis en Tuin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *