Stoomcabine voor iedereen

Het kan zijn dat u er al jaren van droomt een eigen stoomcabine in huis te hebben. Waarschijnlijk heeft u al die tijd gedacht dat dit onbetaalbaar is en u er dus niet aan kunt beginnen. Dan hebben wij van SanitairTotaal goed nieuws voor u. Onze producten zijn wél betaalbaar, doordat wij geen tussenhandel hebben. Dit betekent dat wij directe samenwerkingen hebben met een aantal vaste fabrieken. Hierdoor is het voor u ook mogelijk om zo’n geweldige stoomcabine aan te schaffen. Daarnaast heeft u bij ons ruime keus uit diverse producten. Wij zijn specialist in sanitair en dit zult u zeker merken. Kiest u bijvoorbeeld voor een 1persoons of 2persoons stoomcabine van Mocoori, dan profiteert u niet alleen van de beste kwaliteit en service, maar geniet u ook van een luxe product met vele extra’s. Om enkele te noemen: een aansluiting voor iPod en MP3 zodat u van uw favoriete muziek kunt genieten, een prachtige LED sterrenhemel zodat u heerlijk kunt ontspannen en diverse massagefuncties die u nóg meer ontspanning kunnen bieden.

Stoomcabine met vele mogelijkheden

Uiteraard kunt u een stoomcabine bij ons aanpassen aan uw voorkeur. Zo is het bij Mocoori mogelijk de deur links of rechts te monteren. Ook kunt u zelf de kleur van het veiligheidsglas kiezen, namelijk wit, helder of zwart, en is een zitje in de cabine optioneel. Zo kunt u de stoomcabine dus helemaal naar eigen wens aanpassen.

Showroom

Uiteraard is het begrijpelijk dat u een product eerst wilt zien voor u deze besluit te kopen. Daar waar anderen slechts een kleine of misschien zelfs helemaal geen showroom hebben, daar hebben wij een grote showroom waar u bijna ons hele assortiment kunt vinden. Zo kunt u de stoomcabine met eigen ogen bekijken en zien of deze volledig aan uw wens voldoet.

Categorieën: Wonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *