Reclame maken met rondzeefdruk

Laat ons de rondzeefdruk aan u introduceren. Stel, u hebt de over aan een succesvolle organisatie en wilt graag uw naamsbekendheid vergroten. Hiervoor wilt u diverse producten op de markt brengen waarop u (d.m.v. rondzeefdruk) uw bedrijfsnaam laat drukken. Hiervoor bent u op zoek naar een bedrijf dat voor het promotiemateriaal van uw onderneming of product deze rondzeefdruk kan verzorgen. Zoek dan niet verder! Wij bij VK Print zijn gespecialiseerd in verschillende technieken.

  • Vlakzeefdruk: voor deze techniek wordt gekozen bij het bedrukken van vlakke oppervlakken en als de drukbeelden groot zijn. Voorbeelden hiervan zijn: broodtrommels, paraplu’s en T-shirts.
  • Textieldruk: deze drukmethode heeft een lagere revolutie dan vlakzeefdruk, maar is heel geschikt als het gaat om wat grotere afbeeldingen. Gebruikt voor onder andere bedrijfskleding, schorten, tassen en schorten.
  • Tampondruk: dit wordt gebruikt bij het bedrukken van kleinere, ronde oppervlakken, wanneer een rondzeefdruk niet mogelijk is. Bijvoorbeeld bij pennen, sleutelhangers en relatiegeschenken.
  • Rondzeefdruk: bij deze vorm van zeefdruk kan heel goed een cilindrische vorm worden bedrukt. Daarnaast kunnen we in meerdere kleuren drukken. Een voordeel van rondzeefdruk ten opzichte van o.a. tampondruk, is dat hiermee een groter oppervlak kan worden bedrukt.

Zoals u kunt lezen zijn er veel verschillende technieken om verschillende soorten materialen te bedrukken. Er zijn behalve vier bovenstaande ook nog de volgende te noemen: blinddruk, sublimatie en transferdruk. In dit artikel richten we ons echter op de rondzeefdruk. Deze druktechniek is uitermate geschikt om reclamematerialen mee te maken. VK Print is specialist op het gebied van verschillende druktechnieken, rondzeefdruk is daarvan niet de minste. De wijze waarop de inkt op een product wordt gedrukt is de volgende: de zeef wordt bij rondzeefdruk bewogen, wat ervoor zorgt dat het ronde artikel gaat rollen, zodat het volledige oppervlak van het product wordt bedrukt.

Rondzeefdruk: mogelijkheden en inspiratie

Er bestaan talloze materialen, producten of artikelen om de rondzeefdruk voor te gebruiken. Bij VK Print kunnen wij de volgende producten bedrukken (en veel meer!) voor :

  • mokken
  • maatbekers
  • bidons
  • kunststof drinkglazen
  • thermobekers
  • emmers

Al deze producten hebben een cilindrische of ronde vorm. Uiteraard komt daar ook de naam rondzeefdruk vandaan: deze techniek werkt uitstekend bij ronde artikelen, zoals hierboven staat omschreven. Naast bovengenoemde gebruiksvoorwerpen, kunt u natuurlijk ook een meer kunstzinnige benadering tot de rondzeefdruk nemen. Heeft u inspiratie om mooie vazen te ontwerpen of kunstige of kitscherige glazen, bekers of mokken te maken? Wilt u graag zelf een persoonlijk servies samenstellen, omdat u uw oude set saai vindt? Bent u misschien bezig een leuk cadeau te ontwerpen met een persoonlijke twist? Laat ons uw ontwerpen en kleurenschema’s zien en wij gaan voor u aan de slag. Voor zakelijke voorwerpen, maar zeker ook voor de voorwerpen die geschikt zijn voor privégebruik kunt u bij ons prima terecht. Uw bedrijf heeft misschien wel nieuwe koffiemokken nodig met een logoprint erop. Of het kan zijn dat u emmers wilt voorzien van een pakkende tekst of uw bedrijfslogo. Het kan bij ons allemaal. Naast het drukwerk dat wij voor u kunnen doen, hebben wij nog meer te bieden. Wij hebben namelijk een zeer grote ruimte tot onze beschikking (een magazijn van ongeveer 1500m2) waarin wij ons bezighouden met logistiek. Wij kunnen uw producten voor u assembleren, verpakken en verzenden. Omdat alles op één en dezelfde locatie gebeurt, betekent dat voor u een enorme kostenbesparing. Dat is natuurlijk ook een reden om voor uw drukwerk bij ons te komen.

Wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen

VK Print is een drukkersbedrijf dat al meer dan 20 jaar velerlei artikelenbedrukt. Wij hebben een enthousiast team van medewerkers dat zich altijd voor de volle honderd procent inzet. Wij horen dikwijls dat een artikel zogenaamd onmogelijk zou kunnen worden bedrukt, maar met onze machines en gepassioneerde personeel komen we vrijwel altijd tot een passende oplossing. Het maakt ons niet uit wat de vorm is, of de oplage, of het materiaal. Wij doen ons best om het voor u te bedrukken. Onze opdrachtgevers zijn divers en komen uit verschillende branches. Wij hebben klanten geholpen hun bedrijfskleding te bedrukken, of hun emmers, mokken, glazen, enzovoort. Als u nog niet overtuigd bent om uw drukwerk door ons te laten doen, laat u op onze website dan inspireren. Wij hebben een heel assortiment aan foto’s van onze succesvol bedrukte artikelen. Op de site vindt u ook een korte uitleg van de verschillende technieken, waaronder die van de rondzeefdruk. Waar wacht u nog op? Begin met een klein ontwerp of idee voor een pakkende tekst op een glas of een vrolijk motief op een emmer. Misschien houdt een familielid ontzettend van thee- of koffieleuten. Voor kleine bestellingen van 4 of 5 theeglazen of een speciaal ontworpen koffiekopje, kunt u ook prima bij ons terecht. En zoals eerder gezegd, indien u een grote onderneming leidt en grootse plannen heeft: wij laten ons door grote orders niet afschrikken. Het kan zijn dat u het idee heeft opgevat om al uw medewerkers voor kerst een leuk presentje te geven, ook daarbij kunnen wij u helpen. Staat u aan het hoofd van een fitnesscentrum? Laat dan door ons gewoon een reeks bidons bedrukken met uw logo en een motiverende tekst om uw leden een hart onder de riem te steken. En u weet vast dat het u in de toekomst meer klandizie kan opleveren. Wanneer anderen namelijk een door ons bedrukt product zien met uw naam erop, betekent dat voor u reclame.

Categorieën: Dienstverlening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *