Pruiken van MoveHs

De pruiken van MoveHs hebben mij door een moeilijke periode in mijn leven geholpen. Drie jaar geleden viel ineens een groot deel van mijn haar uit. Ik zat in een moeilijke en stressvolle periode. Mijn huwelijk was net op de klippen gelopen en ik was op zoek naar een nieuwe woonruimte voor mij en mijn kinderen. Ik wilde niets meer met mijn ex te maken hebben en we verhuisden naar een nieuwe omgeving. Al vrij snel merkte ik de eerste symptomen van Alopecia Areata. Na een douchebeurt stond ik met mijn hand vol met mijn eigen haar. Het liefste wilde ik schreeuwen, maar ik bleef kalm en maakte en afspraak bij de huisarts. Ik kende deze aandoening nog niet, maar na een eerste gesprek met de huisarts werd al direct duidelijk dat het om Alopecia Areata ging. De stress van de afgelopen maanden hoefde niet direct de oorzaak te zijn. Deze aandoening is zeer onvoorspelbaar en blijft soms jaren afwezig, om daarna weer op te spelen. Gelukkig bestaan er pruiken. Direct na het gesprek gaf de arts me een papiertje mee met de contactgegevens van een gecertificeerd bedrijf op het gebied van pruiken. Hij vertelde me dat er veel niet-gecertificeerde en louche bedrijven haarstukken verkopen, maar dat dit een aanrader was. MoveHs heette het bedrijf. Ik zocht het op via het internet en maakte en afspraak om een keer langs te komen bij hun vestiging in Enschede. Wij waren net verhuisd naar Hengelo, vandaar dat dit een logische keus was. De andere vestiging zit vlakbij onze oude woonplaats in Almere. Ik legde mijn probleem uit en ze gaf me vervolgens een helder betoog over de pruiken van MoveHs. Al enkele jaren verzorgt deze onderneming de pruiken van heel veel mensen. U zult echter zelden iemand zien met een pruik. Althans, dat denkt u. Er hangt nog altijd een taboe rondom haarstukken. Mensen schamen zich voor de extra toupet, maar dat is niet nodig. Ik schaamde me er destijds ook voor. Ik zat al niet lekker in mijn vel en dan kreeg ik ook nog last van onregelmatig haarverlies.

Pruiken, de voordelen

Na een middag vol met pruiken nam ik uiteindelijk twee verschillende pruiken mee naar huis. Ik koos voor een blonde en een bruine coupe gemaakt van Europees haar. De pruiken verschillen in dikte en kwaliteit tussen de verschillende merken. MoveHs onderscheidt 5 verschillende typen op haar website:

 • Indian haar
 • Chinese haar
 • synthetisch haar
 • cyberhaar
 • Europees haar

Ik ga in dit verhaal niet in op de verschillen tussen de haarkeuze van de pruiken, maar wil wel aangeven dat Europees haar de haute couture onder de haardrachten is. Het is het duurst en van de beste kwaliteit. Ik wil wel ingaan op de voordelen van de pruiken van MoveHs. Op hun eigen website onderscheiden ze er 7.

 • Betaalbaar voor iedereen.
 • De kwaliteitspruiken geven u uw bewegingsvrijheid terug.
 • Uw zelfvertrouwen neemt toe.
 • Het haar glijdt niet en bezorgt geen hoofdpijn.
 • Geweldige modellen in de aanbieding met draagcomfort.
 • De beste haarkwaliteit die aanwezig is op de markt.
 • Ruime expertise op het gebied van haarstukken.

Ik wil er daarnaast nog persoonlijk aandacht aan toevoegen. De specialisten van MoveHs luisteren naar de wensen van hun klanten. Ze gaan rustig met u rond de tafel zitten om te luisteren naar uw wensen. Daarna geven ze eerlijk en oprecht advies. Ik sprak ook een man die niet vaak pruiken zou gaan dragen, maar die er wel eentje wilde voor speciale gelegenheden. In dat geval raadden ze een goedkopere pruik aan met een kortere levensduur. Een ander voordeel, ik kan wel doorgaan, zijn de nauwe banden die MoveHs heeft met de zorgverzekeringen. Ze hebben afspraken met meer dan 170 zorgverzekeringen op het gebied van pruiken. U kunt via de site zeer gemakkelijk een aanvraag doen naar de vergoeding die u kunt krijgen voor de aanschaf van pruiken. Naast de basisvergoeding, vergoeden veel zorgverzekeraars nog een deel van deze kosten.

Bestel een pruik

Terugkomend op de essentie van het verhaal kan ik stellen dat ik zeer veel profijt heb gehad van de pruiken van MoveHs. De haarstukken hebben me vertrouwen gegeven in een moeilijke periode. Na een aantal maanden groeide het haar weer terug en kreeg ik mijn leven weer op de rails. Heel soms komt het in mindere mate nog voor dat de haaraandoening weer terugkomt. In dat geval zet ik zonder problemen weer een pruik op. Ik schaam me daar niet voor en hoop dat meerdere mensen in gaan zien dat het niet erg is om haarextensies te dragen. Vrouwen willen gewoon mooi zijn. Ze dragen make-up, passen borstvergroting toe en moeten soms ook pruiken dragen om haarverlies te maskeren. Het lijkt me niet een heel bijzondere ingreep, in vergelijking met de andere dingen die mensen aan hun uiterlijk laten doen. Hebt u interesse gekregen in de diensten van MoveHs? Neem een kijkje op de website en kijk wat dit haarbedrijf voor u kan betekenen. Op deze website kunt u heel veel informatie vinden over haaraandoeningen, haaroplossingen, soorten haar, soorten monturen en de beste verzorging voor uw pruiken. Het is een platform vol met informatie. U kunt daarnaast altijd contact opnemen met de specialisten van dit haarbedrijf. Via de website kunt u afspraak maken, maar ook de vergoeding van uw zorgverzekeraar laten berekenen. Blijf niet langer met kale plekken op uw hoofd zitten en kies vandaag nog voor de pruiken van MoveHs. Twijfel niet en bestel vandaag nog een mooie pruik met fijne binnenwerken. Bezoek de vestigingen of laat een specialist langkomen. U zult er absoluut geen spijt van krijgen, dat staat als een paal boven water!

Categorie├źn: Mode en kleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *