Een multifunctional van een sterk merk

Het gebeurt regelmatig dat bedrijven een multifunctional aanschaffen, maar dat zij dit dan doen zonder goed te kijken welk merk nu eigenlijk een hoogstaande kwaliteit levert. Vaak wordt er vooral gelet op de prijs en dit is zonde. U kunt er namelijk vanuit gaan dat de zeer goedkope apparaten ook een minder goede kwaliteit leveren. Als u kiest voor een multifunctional van een gerenommeerd merk, dan weet u zeker dat u een apparaat in huis krijgt dat zeer snel afdrukt en ook nog eens zonder strepen of vlekken op de prints te maken.

Printer of multifunctional?

Ook zijn er nog steeds bedrijven die geen multifunctional hebben, maar allemaal losse apparaten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een fax, een kopieermachine en een printer. Dit kan veel efficiënter, met een multifunctional hebt u over het algemeen al deze apparaten ineen. Bovendien kunt u hiermee vaak:

  • een netwerk instellen, waarmee alle computers draadloos met het apparaat verbonden kunnen worden
  • een rechtstreekse verbinding maken met een usb-stick
  • papieren scannen
  • in verschillende formaten kopiëren en afdrukken

De precieze mogelijkheden hangen uiteraard af van het merk, model en type dat u kiest. Het is dus belangrijk om van te voren goed na te denken over welke functies voor u belangrijk zijn.

Distributeur TA Groep

Overweegt u om een multifunctional aan te schaffen, dan kunt u dit zeer goed doen bij de TA Groep. Zij verkopen namelijk diverse vooraanstaande merken, zoals Triumph Adler, Kyocera en Canon. Bovendien bent u bij hen altijd verzekerd van een goede service. U kunt altijd contact opnemen met hun deskundige helpdesk voor antwoord op uw vragen of hulp bij problemen. Bovendien hebben zij zeer ervaren monteurs in dienst die in korte tijd uw multifunctional weer kunnen repareren, als dit nodig mocht zijn.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *