Goede hulpmiddelen tegen incontinentie

Ik heb mij lange tijd geschaamd voor mijn incontinentie. Door deze schaamte durfde ik niet naar de huisarts. Op een gegeven moment was ik het zo zat dat ik over mijn schaamte ben heen gestapt en naar de huisarts ben gegaan. Hij gaf mij een aantal handige tips. De beste tip was die voor een incontinentie boxershort. Dit ondergoed vangt de urine die je verliest op zonder dat je hele onderbroek nat wordt, ideaal! Via drymed heb ik er direct een aantal aangeschaft. Sinds ik deze boxershorts draag heb ik vele malen minder last van mijn incontinentie. Hierdoor ben ik er in mijn hoofd ook minder mee bezig en schaam ik mij er dus ook niet meer voor. Fantastisch toch?!

Incontinentie is vervelend maar niet onoverkomelijk

Sinds ik deze stappen heb ondernomen ben ik, zoals gezegd, veel minder bezig met mijn incontinentie. Daarom wil ik iedereen ook aanmoedigen om over zijn of haar schaamte heen te stappen en een aantal voorzorgsmaatregelen te treffen. Iedereen heeft wel wat en incontinentie kan een van die dingen zijn. De ontspannen houding van de mensen drymed heeft mij laten inzien dat het echt doodnormaal is om te hebben. Heel prettig als je van die nuchtere mensen treft die er helemaal geen probleem van maken!

Onderneem actie

Als u dus last hebt van incontinentie wil ik u van harte aanbevelen om actie te ondernemen. En ik wil u met name aanraden een product van drymed te kopen. U zult zelf wel merken wat voor een invloed een simpele boxershort op uw leven kan hebben. Ik beloof u dat u er geen spijt van zult krijgen, neemt u dat maar van mij aan. Wat u in ieder geval kunt doen is even de website van drymed bekijken. Wellicht kan dat u overtuigen!

Categorie├źn: Gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *