Campers zijn in trek, ook bij inbrekers!

Een camper huren in Nederland wordt gelukkig steeds vaker weer gedaan. Op vakantie gaan met de camper is blijkbaar weer erg populair! Maar helaas zijn campers niet alleen in trek bij vakantiegangers. Inbrekers blijken die mobile homes namelijk ook enorm te waarderen. En de inhoud van uw woning! Daarom geven wij in dit blog enkele tips over inbraakpreventie die van belang zijn als u een camper gaat huren in Nederland.

Inbraaktips aangaande uw camper

De camper inpakken voor de deur is heel gemakkelijk en handig. Daarom kiezen heel veel vakantiegangers hiervoor. Wij raden u echter ten zeerste af dit te doen. In eerste instantie omdat het op die manier voor inbrekers uiterst eenvoudig is om uw eigendommen uit de camper te stelen. Loopt u even naar binnen om een extra koffer of benodigdheden voor de reis te pakken? Dan kan de inbreker snel diverse spullen uit uw camper weg gegraasd hebben. In het ergste geval de camper zelf! Laat u ook niet verleiden door onbekende ‘behulpzame omstanders’. Tijdens het ‘helpen’ kunnen zij van alles meenemen!

Inbraaktips aangaande uw woning

De tweede reden om uw camper niet voor de deur in te pakken, is omdat het op die manier uiterst helder voor inbrekers is wanneer u op vakantie bent. Is de camper weg nadat u hem zorgvuldig heeft ingepakt? Dan kan dat niets anders betekenen dan dat u op vakantie bent. Kortom, inbrekers kunnen zorgeloos hun slag slaan in uw woning! Kies er daarom voor uw camper in te pakken op een algemene parkeerplaats. Of huur meteen een camperstalling af als u een camper gaat huren in Nederland.

Als u een camper gaat huren in Nederland

Houd rekening met bovenstaande tips als u een camper gaat huren in Nederland. U wilt immers niet dat inbrekers deze camper stelen, de inhoud ervan of uw inboedel. Dat zou een jammerlijk gevolg zijn nadat u een camper gaat huren in Nederland. Veel plezier alvast gewenst tijdens uw vakantie met de camper in Nederland of elders!

Categorieën: Vakantie