Een faillissement is altijd een enorm vervelende situatie. Vaak kunt u hier niets meer aan veranderen. Vooral in de economische crisis van nu is het voor bedrijven steeds moeilijker om aan alle verplichtingen te voldoen. De rekeningen stapelen zich op, de werknemers moeten betaalt worden en u moet er zelf ook nog iets aan overhouden. Ook moeten de opdrachten binnengesleept worden voordat er geld binnenkomt. Het is tegenwoordig enorm lastig om genoeg geld te verdienen. De consument is kritisch geworden en kiest altijd voor de goedkoopste aanbieder.

Hoe vraagt u een faillissement aan?

Het kan zijn dat de schuldeisers een faillissement aanvragen voor uw onderneming, dit kunt u echter ook zelf doen voordat schuldeisers hier de mogelijkheid voor hebben. Kunt u de rekeningen en het salaris van uw personeel niet meer betalen? Dan is een faillissement vaak de enige keus. Af en toe is dit niet het geval, er bestaan dan nog uitwegen voor een bedrijf. Het is slim om hier advies over te vragen in zo’n situatie. Een bedrijf maakt dan snel verkeerde keuzes. Het beste kunt u er een bedrijf bij betrekken die verstand heeft van die situaties en u hiermee kan helpen.

Vraag een deskundig advies

Het is slim om voordat u uw bedrijf failliet laat verklaren een deskundig advies te krijgen van een buitenstaander. Vaak kunt u hier bepaalde informatie uithalen waarmee u een totaal andere richting mee op kan gaan. Op www.rechtnet.nl kunt u hier informatie over lezen. De faillissementsrechtadvocaten willen u graag een vrijblijvend advies aanbieden waar u echt daadwerkelijk iets kan. Ook willen ze u graag verder helpen met de stappen die gemaakt gaan worden. Laat u goed informeren voordat u direct failliet wordt verklaard. Er zijn soms nog opties om een goede richting op te gaan.

Categorieën: Financieel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *