Hoog ziekteverzuim? Horeca opgelet!

Als ondernemer met werknemers krijgt u er helaas altijd mee te maken: ziekteverzuim. Horeca is een sector waar dit helaas erg veel voorkomt. Soms horen wij onze klanten wanhopig vragen of wij hen kunnen helpen op het gebied van ziekteverzuim, horeca in dit geval als specifieke sector. Het antwoord is dan altijd een volmondig ja! Wij kunnen u te allen tijde helpen met het ziekteverzuim horeca, horeca is ons specialisatiegebied en wij weten dan ook precies van de hoed en de rand als het om deze sector gaat. Twijfel dus niet langer en informeer ook naar wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u veel werk uit handen kunnen nemen.

Laag ziekteverzuim, horeca geen uitzondering

Wij streven er altijd naar om het ziekteverzuim, horeca in dit geval als vakgebied, altijd zo laag mogelijk te houden. Misschien vraagt u zich af hoe wij dit doen want je kunt iemand die ziek is toch niet zomaar weer beter maken? Welnu, dat klopt, maar wij zorgen ervoor dat:

  • iemand zich pas ziek meldt wanneer dit ook echt het geval is
  • wij kijken altijd of er niet meer aan de hand is
  • zo lossen we dus eventuele problemen op voordat ze erger worden

U merkt het waarschijnlijk al wel: wij kunnen u een hoop tijd en geld besparen. Dit is fijn want hierdoor heeft u meer tijd voor uw onderneming, want dat is tenslotte waar uw hart sneller van gaat kloppen, nietwaar?

Informeer gerust

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij voor u hebben als het gaat om ziekteverzuim? Horeca is waar we het hier over hebben. Welnu, dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen zodat wij u persoonlijk kunnen vertellen wat we voor u in petto hebben.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *