EPDM folie

EPDM folie is eenvoudig zelf te plaatsen. Interexpress EPDM maakt het u extra gemakkelijk doordat onze EPDM folie van de hoogste kwaliteit is. Onze EPDM systemen zijn van Europese topkwaliteit. Dat betekent dat er geen talk aan het rubber is toegevoegd. U hoeft de EPDM folie voor aanleg dus niet te reinigen. Bovendien hoeft u de folie slechts eenzijdig te verlijmen. Ook als u helemaal geen ervaring heeft met dakbedekking, is het installeren van de dakbedekkingssystemen van Interexpress dus goed te doen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van advies.

EPDM folie en bitumen dakbedekking

EPDM folie is pas recentelijk doorgedrongen tot het collectieve bewustzijn. Dat is een gevolg van de dalende rubberprijzen en de almaar stijgende prijzen van de traditionele bitumen dakbedekking. Maar behalve de gunstige prijs heeft EPDM folie ook duidelijke andere voordelen ten opzichte van bitumen. Het eerste voordeel is reeds genoemd: een EPDM systeem is door de doe-het-zelver gemakkelijk zelf aan te leggen. Een ander voordeel is de duurzaamheid van EPDM. Een EPDM dakbedekking van goede kwaliteit gaat wel 50 jaar mee. Tot slot is het risico op brandschade bij de installatie van een EPDM dak een stuk lager dan bij een bitumen dakbedekking. Een bitumen dakbedekking moet gebrand worden en dit wil nog wel eens schade opleveren. Een EPDM dakbedekking daarentegen hoeft slechts gedeeltelijk op het dak verlijmd te worden.

De topkwaliteit van Interexpress

Interexpress biedt u alleen het beste van het beste op het gebied van EPDM dakbedekking. Wij verkopen Europese EPDM systemen van de aller hoogste kwaliteit, zonder toevoeging van talk. U kunt dus direct beginnen met de aanleg van de dakrollen; u hoeft ze niet eerst nog schoon te maken.

Categorie├źn: Bouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *