Kindervakantie

Hebben uw kinderen binnenkort vakantie van school en wilt u graag even een weekje iets leuks doen? Boek dan eens uw kindervakantie bij PonyparkCity in Collendoorn. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een heerlijke week te wachten staat. Het park staat in het teken van cowboys en indianen en daarom is het net alsof u in een western belandt bent. Van uw kinderen zult u geen last hebben, er is zo verschrikkelijk veel te doen. Het is ook echt een kindervakantie, maar vergist u niet, ook voor volwassenen zijn er veel leuke activiteiten te doen zoals fietsen, wandelen en paardrijden.

Een kindervakantie als geen ander

In een prachtig natuurlijke omgeving in Noord-Overijssel is het het hele jaar door goed vertoeven. Ook in de winter zijn er veel binnen activiteiten, er is een speciale 5000 vierkante meter grote hal: Lucky Town. Bij slecht weer kunnen daarom alle evenementen gewoon doorgang krijgen. Het is echt een leuke kindervakantie omdat er allerlei activiteiten te doen zijn zoals:

  • ponyrijden en verzorgen onder deskundige begeleiding
  • een ponyverkiezing. Versier je eigen pony en maak kans op een mooie prijs
  • een echte westernshow waarin cowboys vertellen hoe het leven in die tijd was. Natuurlijk zit de show ook boordevol actie
  • lekker uiteten in de saloon. U kunt hier terecht voor zowel snacks als hele dagmenu’s

Een vakantie om nooit meer te vergeten

Bij ons kunt u er zeker voor zijn dat u waar krijgt voor uw geld. Tegen de verveling bestaan veel remedies, maar niets werkt zo goed als een kindervakantie in ons vakantiepark. Gegarandeerd dat u hier een mooie week tegemoet zult gaan. We zijn niet voor niets al vele malen uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland. Bekijk voor een compleet overzicht van de tarieven de te downloaden folder op onze site.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *