Een stuk gezonder: de elektrische sigaret

Probeert u al jaren te stoppen met roken? Lukt dat niet erg omdat het verslavend effect zo enorm is? Probeer dan eens de elektrische sigaret. De elektronische sigaret is een goede manier om toch te roken zonder dat u de schadelijk stoffen binnenkrijgt die een gevaar kunnen vormen voor uw gezondheid. Denk hierbij aan teer en koolmonoxide. Dat zijn toch echt dingen die u wilt vermijden. Nicotine is enkel verslavend en daardoor ook een vervelend stofje, het doet niet zoveel slechts voor je gezondheid verder. Met de elektrische sigaret kunt u er voor kiezen om wel nicotine bevattende cartridges erbij te bestellen. Deze sigaretten bevatten al minder nicotine dan gewone sigaretten en dat merkt u direct. Op den duur kunt u nog verder afbouwen totdat u het helemaal niet meer nodig hebt.

Een elektrische sigaret is cool

Op het eerste oog ziet het er misschien raar uit, een elektrische sigaret. Toch doen steeds meer mensen dit omdat het nu eenmaal een goede manier is om die vervelende rookverslaving weg te krijgen. Ook in gelegenheden waar niet gerookt mag worden wordt doorgaans de elektrische sigaret wel getolereerd. En dat gaat u merken, zeker in de herfst en de winter als de echte rokers buiten moeten gaan staan in de kou. Dankzij de elektrische sigaret geen koude voeten meer.

Neem eens contact op

Hopelijk hebben we u weten te overtuigen van de kwaliteit van de elektrische sigaret. Wilt u toch nog liever de kat uit de boom kijken dan is dat geen probleem. Onze site biedt een rijk overzicht waar u vast al uw prangende vragen beantwoordt ziet. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u ons simpel en snel bereiken via het telefoonnummer of door even een mailtje te sturen naar onze klantenservice.

Categorie├źn: Gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *