Drukkerij Nijmegen, de online verandering

Tien jaar geleden zocht ik een drukkerij Nijmegen. Nijmegen bood een aantal interessante opties en ik koos één van deze drukkers uit en plaatste mijn bestelling. Ik weet nog goed hoe het ging. Met een langzaam ontwerpprogramma ontwierpen ze een poster die voldeed aan mijn wensen. Tien jaar later zou ik zeggen dat deze drukker ineffectief werkte en ontzettend duur was. Een decennium geleden was dat echter de standaard. Er waren nog geen online aanbieders. Ik bleef vijf jaar bij deze drukkerij. Nijmegen bood geen betere keus, totdat De Goedkoopste Drukkerij zich aandiende als concurrent van de fysieke vestigingen in het hart van de stad.

Drukkerij Nijmegen, gemakkelijk online bestellen

De drukkerij waar ik tien jaar terug begon bestaat nog, maar ik ben geen klant meer bij dit bedrijf. Ik ben overgestapt naar de online drukker. Ik ben overgestapt naar De Goedkoopste Drukkerij. Nijmegen is niet de plaats waar ze vandaan komen, maar dat is ook helemaal niet belangrijk. In dit tijdperk is het belangrijk om op het wereldwijde web zichtbaar en vindbaar te zijn. De laatste jaren plaats ik dus mijn bestelling bij deze online aanbieder. Het is zeer gemakkelijk. Ik kies het type dat ik nodig heb:

Vervolgens bepaal ik de vorm, de afmetingen, de kwaliteit van het papier en upload ik een ontwerp.

Ontwerpen door De Goedkoopste Drukkerij

In sommige gevallen laat ik het ontwerp zelfs maken door De Goedkoopste Drukkerij. Nijmegen heeft een aantal goede ontwerpers, maar deze professionals hebben ook zeer goede designers in huis. In de meeste gevallen is het dan ook nog goedkoper. Nadat ik de bestelling geplaatst heb is het wachten op de snelle levering. Dit duurt meestal een paar dagen. Aan het einde van het proces blijft er een tevreden klant achter. Fantastisch.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *