De prachtigste tuinverlichting voor jou verzameld

Heb je een tuin en ben je benieuwd hoe jij hier door landelijke tuinverlichting een waar plaatje van kunt maken? Bij een specialist kun je gemakkelijk en snel jouw nieuwe tuinverlichting aanschaffen. Via dit blog willen wij je alvast wat inspiratie geven, zodat je straks precies weet met welke landelijke tuinverlichting jij jouw droomtuin creëert. Lees snel verder voor onze tips!

Tuinverlichting van koper

Koper is helemaal in. Hoe dat komt? De charme van dit materiaal brengt een landelijke tuin geheel tot haar recht. In combinatie met houten meubilair, creëer je een prachtig effect. Denk aan een koperen olielantaarn tussen het groen. Wanneer je deze tussen jouw tuinplanten op naast het looppad plaatst, wordt het pad mooi verlicht. Verscholen tussen de planten zorgt de koperen olielantaarn ook voor een ietwat mysterieuze sfeer.

In Oosterse sferen verlicht

Hangende lantaarns in jouw tuin creëren een Oosterse sfeer. Om een geheel oriëntaals gevoel te krijgen, kun je ook het beste kijken naar een Oosterse lantaarn. De vormen doen sterk denken aan een Aziatische tempel. De hanglantaarns deinzen zachtjes mee op de wind en creëren een gevoel van rust. Wanneer je een liefhebber bent van een oriëntaalse sfeer, is dit zeker ideale tuinverlichting voor jou.

Tuinverlichting op zonne-energie

Wist je dat er ook prachtige tuinverlichting op zonne-energie verkrijgbaar is? Ideaal voor als je een meer milieubewust persoon bent. Het zonlicht wordt overdag opgevangen en opgeslagen in speciale accu’s. ‘s avonds zijn de lampen dan voldoende opgeladen om jou van sprankelend licht te voorzien. Prettig aan dit licht is ook dat deze niet middels elektriciteit aangesloten hoeven te worden. Je kunt ze verplaatsen wanneer je maar wilt.

Gloeilampen

Is een gloeilamp ouderwets? Welnee. Deze traditionele lamp staat juist hartstikke mooi tussen jouw begroeiing. Door je tuin van diverse gloeilampen te voorzien, wordt jouw tuin sfeervol verlicht. Maak je ook geen zorgen dat een gloeilamp niet milieubewust zou zijn. Tegenwoordig worden deze geleverd met energiebesparende LED verlichting.

Staande buitenlamp

Wat dacht je van een prachtige staande buitenlamp midden in jouw tuin? Hiermee creëer je een sprookjesachtig effect. Je tuin wordt ‘s avonds prachtig verlicht door een duidelijke, imposante lantaarn. Je kunt er ook voor kiezen meerdere staande buitenlampen in je tuin te plaatsen, zodat deze zo optimaal mogelijk verlicht wordt. Waarvoor kies jij?

Inspiratie genoeg

Wij hebben je zojuist meerdere voorbeelden van landelijke tuinverlichting laten zien. Heb je al ideeën opgedaan voor jouw eigen tuin? Bezoek dan een specialist en start met het creëren van jouw droomtuin!

Categorieën: Huis en Tuin