Expert in kunstgras

Wie op zoek is naar de specialist op het gebied van kunstgras, zoekt naar Vario Grass. Wij zijn sinds 2006 in deze wereld actief en hebben ons veelvuldig bewezen met toonaangevende projecten. Zo hebben wij als eerste in Nederland een daktuin aangelegd van maar liefst 750 vierkante meter. Een ander grootschalig project dat wij hebben uitgevoerd zijn de dijken van Madurodam. Deze hebben wij van kunstgras voorzien, een klus die in totaal 3500 vierkante meters beslaat. Kortom, wij hebben de expertise in huis om een dergelijke opdracht goed uit te voeren. Maar ook voor kleinere klussen zijn wij beschikbaar, zoals een mooi gazon voor in de tuin of een leuke speelweide voor de kinderen.

De mogelijkheden van kunstgras

Met kunstgras kun je tegenwoordig alle kanten op. Wij werken al jarenlang nauw samen met Royal Grass. Dit bedrijf stond aan het begin van innovatieve ontwikkelingen en heeft verschillende soorten gras gecreëerd. Deze typen hebben elk andere eigenschappen, wat ze geschikt maakt voor bepaalde doeleinden. Zo valt er te denk aan kunstgras:

  • In de tuin;
  • Op een (dak)terras);
  • Als speelveld;
  • Als openbare groenstroken, bijvoorbeeld op rotondes.

Het maakt niet uit waar je het gras voor wilt gebruiken, wij hebben altijd een type dat goed past bij je doel. Dat is de reden dat wij van alle markten thuis zijn.

Offerte aanvragen

Interesse in kunstgras? Op onze website vind je de tarieven per vierkante meter. Deze geven echter een onvolledig beeld van de kosten. Deze zijn verder nodig afhankelijk van andere zaken, zoals het afgraven van de ondergrond en het plaatsen van een eventuele fundering. Om een goed beeld te krijgen van de prijzen waar je bij kunstgras op moet rekenen, kan iedereen bij ons een op maat gemaakte offerte aanvragen. Daarin doen wij een scherpe aanbieding.

Categorieën: Sport

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *