Hulp nodig met een functioneringsgesprek?

Het voeren van een goed gesprek is een ware kunst. Niet alleen moet u ervoor zorgen dat u op een goede manier de informatie uit de persoon krijgt, maar ook moet u zeker van zijn dat alle informatie op een goede en zorgvuldige manier wordt gedocumenteerd, zodat u het later nog eens terug kan halen. Dit geldt natuurlijk ook voor een functioneringsgesprek. Deze gesprekken zijn vaak extra belangrijk omdat het gaat om het functioneren van een werknemer in een onderneming, wat niet alleen gaat om hun prestaties maar ook over hoe zij zich voelen binnen een bedrijf. Door middel van een functioneringsgesprek kunt u waardevolle dingen leren over de werknemer en de organisatie als geheel. De Digitale Gesprekscyclus kan ervoor zorgen dat alle informatie in een gesprek op een goede manier gedocumenteerd wordt en afspraken nagekomen worden. Kijk daarom eens op de website www.ddgc.nl om te zien hoe hun product u kan helpen bij het voeren van een effectief gesprek.

De Digitale Gesprekscyclus helpt u bij een functioneringsgesprek

HR managers hebben het niet altijd even makkelijk. Zeker in een groot bedrijf kan het lastig zijn om alle informatie op een goede manier te documenteren en effectief op afspraken na te komen. Maak daarom gebruik van de Digitale Gesprekscyclus, en wees er zeker van dat u alle informatie op een rij heeft. U kunt er met de Digitale Gesprekscyclus voor zorgen dat u:

  • afspraken kunt maken en nakomen
  • onderwerpen kunt afhandelen
  • beoordelingen kunt maken
  • afspraken en actiepunten kunt formuleren

Veel mogelijkheden

Natuurlijk biedt dit programma nog veel meer mogelijkheden. Als u wilt weten hoe dit programma u en uw bedrijf kan helpen, kijk dan snel op de website en leer alles over het voeren van een goed functioneringsgesprek. Doe het dus nu.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *