Het aanbrengen van spouwmuurisolatie ging gemakkelijk

Afgelopen winter hebben wij spouwmuurisolatie laten aanbrengen bij onze woning. Ik kan je dan ook zeggen dat wij erg tevreden zijn met het resultaat. Want niet alleen ging het aanbrengen van spouwmuurisolatie erg eenvoudig en snel het was ook nog eens voordelig. Want deze investering hebben we er al binnen enkele jaren uit. Dit was dan ook precies wat we graag wilden. We zijn isolatiedeal.nl dan ook erg dankbaar voor het leveren van de spouwmuurisolatie.

Dankzij spouwmuurisolatie meer comfort

Want we merkten steeds vaker dat de warmte zo snel uit onze woning dat de CV er eigenlijk niet tegen kon stoken. Dus je begrijpt de CV stond dan ook bijna continue aan om het huis te verwarmen. Dit is iets wat natuurlijk enorm veel geld kost maar ook voelt het huis kil aan. Dit wilden we dan ook vanaf nu voorkomen door spouwmuurisolatie aan te laten brengen. We hadden dan ook even gekeken op de website van isolatiedeal voor meer informatie. Nadat we deze website hadden bekeken liet ik direct mijn telefoonnummer achter. Al vrij snel werd ik teruggebeld en een uiterst vriendelijke man stond mij te woord. Ik had nog wel wat vragen en hij kon ze allemaal goed beantwoorden. We planden direct een adviesgesprek in om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Want we wilden natuurlijk niet zomaar overgaan tot het plaatsen van spouwmuurisolatie. Want ik wilde wel zeker weten dat alles goed zou komen. De bouwkundige expert verzekerde mij dat dit ook ging gebeuren. Niet voor niets kregen we bij de aanschaf van spouwmuurisolatie ook tien jaar garantie. Ik was overtuigd en de week daarop begonnen ze al met het plaatsen van de isolatie.

Een tevreden klant

Binnen 24 uur was alles aangelegd. Ik was dan ook heel erg tevreden.

Categorie├źn: Bouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *