Concentratieproblemen door snurken

Er is in de loop van de jaren veel veranderd in mijn relatie. In het begin was alles nieuw en heel erg leuk en ik was ook enorm verliefd. Gelukkig ben ik nog steeds heel erg verliefd op mijn man, maar er komt wat ruis op de lijn. Dit laatste bedoel ik letterlijk en zeker niet figuurlijk. Mijn man kan verschrikkelijk snurken en dat irriteert me enorm. In het begin los je het op met manieren. Wanneer mijn man op zijn buik ligt is het minder, maar uiteindelijk draait hij zichzelf weer om. Ik slaap heel slecht en dat geeft overdag problemen. Concentratieproblemen op het werk en hoofdpijn. Het kan soms zo erg zijn dat ik bij een vergadering helemaal niets meekrijg. Nu zijn er heel veel middelen waarop het snurken minder zou kunnen worden, maar ik vertrouw al die dingen niet zo. Het geeft tevens ergernissen in onze relatie en dat is het niet waard. Daarom zoek ik al een tijdje naar iets wat ons van dit probleem gaat afhelpen. Ik wil dat mijn man niet meer snurkt, zodat ik ’s nachts ook een keer door kan slapen. Ik zou naar Velumount moeten gaan voor hulp!
Doorslapen is me al jaren niet meer gelukt door het snurken. Het probleem is dat ik er wel boos om kan worden, maar eigenlijk kan mijn echtgenoot er ook niet zoveel aan doen. Hij snapt mij heel goed, maar frustreert zich aan het feit dat hij er niets aan kan doen. Dit alles geeft toch spanningen, omdat het mij stress op de werkvloer geeft. We hebben veel methodes uitgeprobeerd om er vanaf te komen. Deze werkten helemaal niet, of waren tijdelijk een oplossing. Mijn man wil er ook graag vanaf komen en dat vind ik dan ook heel lief. Snurken lijkt maar een klein problemen, maar het is voor veel mensen, en ook voor ons, een probleem wat zich elke nacht voordoet. Het zal tot een scheiding nooit komen, maar toch wil ik gelukkiger worden met deze situatie. Dit kan alleen maar als het stopt. Nu zag ik laatst een anti-snurk beugel en hoorde er positieve verhalen over. Mensen die het gebruiken zijn al maanden niet meer aan het snurken. Deze kan mij van mijn concentratieproblemen afhelpen. Dit keer is mijn hoop hopelijk gegrond.

Anti-snurk beugel tegen het snurken

Het klinkt raar dat een beugel iemand kan helpen tegen het snurken. Mijn man moest eerst ook hard lachen en begon erover dat er toch niks met zijn tanden aan de hand was. Naar wat speurwerk op het internet waren we allebei erg benieuwd of het zou gaan werken. Na een aantal andere pogingen zijn we het vertrouwen in deze hulpmiddelen wat kwijt geraakt. We hebben alleen geen andere keus, want het snurken van mijn man moet echt snel stoppen. Een aantal voordelen wanneer het zou werken:

  • eindelijk een goede nachtrust
  • geen onderlinge irritaties door het snurken van mijn man
  • concentratie zal weer prima zijn
  • geen hoofdpijn meer
  • weer met plezier de nacht in gaan

Dat laatste klinkt misschien dom, maar op den duur ga je heel anders op bed. Vroeger ging ik met plezier naar boven om even lekker te gaan slapen. Nu weet je van te voren dat het weer een rotnacht zal worden. Mijn man zegt wel eens dat ik erop ga liggen en dat ik het daardoor hoor. Dit klopt natuurlijk niet, omdat ik sowieso wakker word. Aan de andere kant kun je wel stellen dat het irritatiepunt zo hoog ligt dat ik bij de eerste kick al wakker word. Deze anti-snurk beugel moet ons helpen tegen het snurken. Het zou me echt zo fijn lijken om weer te genieten van het slapen. Voor mijn man is het ook super, omdat hij dan van mijn gezeur af is.

Ongelooflijk maar waar

We hebben adviezen ingewonnen en een anti-snurk beugel genomen. Het is al de tweede maand dat mijn man het in heeft en het werkt geweldig. Ik heb geen nacht meer last van het snurken en dat is geweldig. We geloofden eerst niet zo erg in dit middel, maar we zijn helemaal om. Mijn man is er helemaal blij mee. Je hebt niet zoveel last van deze beugel en hij slaapt er niet minder om. We zijn helemaal blij dat het snurken geen negatieve invloed meer heeft op onze relatie. Natuurlijk had ik mijn lieve man er niet voor kwijt willen raken, maar een positief effect had het ook niet. Op den duur wil je er niets meer over horen. Ik wilde het snurken niet meer horen en hij mijn wilde het gezeur er niet meer over horen. Er heerste een heus taboe op het woord snurken. Tot nu toe zijn we enorm blij dat we deze stap hebben genomen. Het was ook de laatste kans dat het zo stoppen. Na al zoveel hulpmiddelen te hebben gebruikt waren we ook niet zo positief over een goed effect. Nu kunnen we iedereen aanraden om zo’n anti-snurk beugel aan te schaffen. Nooit meer snurken was voor ons heel veel waard en dan valt het prijskaartje ook mee. We zijn er beiden een stuk vrolijker op geworden. Het snurken bedrukte de sfeer op onze relatie echt en we merken dat we er allebei van opknappen. Het klinkt dom, maar deze anti-snurk beugel staat bij ons voor nieuw begin. Het snurken is verledentijd en de slaapkamer wordt weer een plek waar ik graag ben.

Categorieën: Allerlei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *